Mistrzowskie proporcje pomiędzy formą podania, a smakiem potraw stanowią gwarancję zadowolenia wszystkich Gości.
W Uroczysku Siedmiu Stawów Luxury Hotel & SPA by L’Occitane każde spotkanie staje się niezapomnianą ucztą dla wszystkich zmysłów.
| Miesiąc | Kuchnia |
|---|---|
| Styczeń | Ryby – Dorsz Screi |
| Luty | Walentynki |
| Marzec | Sery regionalne |
| Kwiecień | Specjały Wielkanocne/ Święto Kuchni Francuskiej GOÛT DE FRANCE |
| Maj | Riesling Weeks oraz Nowalijki |
| Czerwiec | Riesling Weeks oraz Szparagi |
| Lipiec | Domowe makarony |
| Sierpień | Wołowina |
| Wrzesień | Grzyby |
| Październik | Dziczyzna |
| Listopad | Gęsina |
| Grudzień | Boże Narodzenie - potrawy świąteczne |


