Warsztaty

Poznaj tajemnice kuchni największych restauratorów

Pyszne jedzenie to początek niezwykłej podróży, której celem jest odkrycie nieznanych dotąd umiejętności kulinarnych, poznanie różnorodnych smaków i wyrafinowanych potraw. Składniki kuchni tradycyjnej w połączeniu z oryginalnymi nutami nutą dań przywiezionych z odległych rejonów świata otworzą smakowe horyzonty i przybliżą magię gotowania.

Dzięki uczestnictwu w profesjonalnych warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Szefa Kuchni Uroczyska Siedmiu Stawów - Damiana Chajęckiego, nauczą się Państwo zdrowych sposobów przyrządzania posiłków, dowiedzą się, jak właściwie łączyć składniki oraz poznają tajemnice kuchni największych restauratorów.

Najbliższy termin warsztatów: 25.03.2017r. (sobota). Temat: "Smaki Francji" (opis).

Dla Biznesu

Dla Biznesu

Uroczysko Siedmiu Stawów Luxury Hotel & SPA na Dolnym Śląsku to doskonale miejsce na organizację spotkania, seminarium lub konferencji.

Dla Biznesu

Hotel

Hotel

W Uroczysku Siedmiu Stawów każdy znajdzie odpowiednią dla siebie formę wypoczynku, wykwintną i zdrową kuchnię, a przyroda i niezwykła atmosfera zapewnią prawdziwy relaks.

Hotel

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z tego serwisu, oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies Więcej informacji